Crowdfunding in Breda - Oosterhout

Wanneer je een onderneming, een product of nieuwe dienst wilt financieren zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Crowdfunding is een nieuwe manier van financiering die gestoeld is op de bekende principes. Het zal niet direct financieringen via de bank vervangen, het is voor een aantal projecten wel de ideale manier om snel van start te gaan. Voor crowdfunding in Breda - Oosterhout kun je terecht bij Johan Rinzema van OAMKB, ook voor advies over de juiste campagne kun je hier terecht. Omdat er vaak te licht wordt gedacht over het opzetten van een goede crowdfunding campagne zijn er veel trajecten die falen. Voor crowdfunding in Breda - Oosterhout bieden wij eerlijk advies en doelgerichte ondersteuning waardoor jouw kansen op succes veel groter worden.

Is crowdfunding in Breda - Oosterhout een goede optie voor jouw idee of bedrijf? Wij helpen je de juiste beslissingen te maken.

Waarom kiezen voor crowdfunding?

Crowdfunding is niets meer dan geld ophalen vanuit particulieren en ondernemers die gezamenlijk kleinere bedragen investeren om het campagnedoel te bereiken. Dit zijn de voornaamste redenen waarom bedrijven kiezen voor een crowdfunding campagne:

Bekijk de mogelijkheden voor een crowdfunding campagne, en ontdek of jouw onderneming past bij deze vorm van financieren. We helpen je graag de juiste keuze te maken.

Begin met een solide basis

Je hoeft geen ingewikkeld ondernemingsplan te schrijven zoals bij een financiering via de bank. Dat betekent niet dat je zomaar van start moet gaan. Bij crowdfunding in Breda - Oosterhout bieden wij advies, en kijken we kritisch naar de haalbaarheid van jouw plannen en campagne. We kennen de mogelijkheden en resultaten uit het verleden, en kunnen gedurende het hele traject ondersteuning bieden om de crowdfunding campagne tot een geslaagd einde te brengen. Hoe sterk is jouw idee?

Het belang van crowdfunding in Breda - Oosterhout

Momenteel zijn er veel crowdfunding platformen actief zoals Kickstarter, Indiegogo en Geldvoorelkaar.nl waar je innovatieve producten en diensten op kunt lanceren die via traditionele wijze nooit het levenslicht hadden gezien. Bijvoorbeeld de Oculus Rift Virtual Reality headset, de Pebble smartwatch, maar ook eenvoudige en praktische ideeën zoals een groentesoep op basis van afgekeurde “lelijke” groente en ambachtelijk gebrouwen bier. Om je op weg te helpen met crowdfunding in Breda - Oosterhout kunnen we jouw idee toetsen. We hebben een aantal duidelijke pakketten samengesteld met standaard tarieven waarmee je zelf kunt kiezen hoeveel ondersteuning je nodig hebt. Je hebt direct zicht op de kosten, en kunt de potentie om te slagen aanzienlijk vergroten.

Heb je een fantastisch idee en wil je met crowdfunding in Breda - Oosterhout de wereld gaan veroveren? Laat je eerst adviseren en neem vandaag nog contact met ons op.