Ons verhaal

 

"Mijn naam is Johan Rinzema en ik automatiseer online administraties voor het MKB. Dit betekent dat minimaal 70% van de administratie volledig automatisch verloopt. Dit is op zich niet zo spannend. De stuurinformatie die ik voor je uit de administratie haal, die is wel belangrijk. Met stuurinformatie kun je bijsturen. Of het nu even tegen zit of juist mee, met deze stuurinformatie kun je direct bijsturen.

Persoonlijke doelstellingen

Professional vanuit drie kerngebieden:

  1. Financieel

  2. Loon- en Salarisadministratie/Personeelsadministratie

  3. ICT/Automatisering

  1. Gesprekspartner voor directie, management en projectadministrateurs

  2. Ik zorg voor inzicht door middel van heldere afdelings- en/of managementrapportages (op maat)

  3. Ik zorg voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, zodat het rendement wordt verbeterd

Alles wat ik doe, is omdat ik geloof in de maakbare toekomst. We hebben zelf de regie over onze toekomst. Ik stel mijn doelen omdat ik leuke dingen wil doen. Daarom zal ik je nooit vervelen over geneuzel van bonnetjes en inboeken daarvan. Ik zorg voor de automatische verwerking, waardoor jij maar ook ik tijd overhoud om leuke dingen te doen. Voor mij is dat muziek. Wil jij ook meer tijd overhouden voor leuke hobbies of groei van jouw onderneming wanneer jouw bedrijf je hobby is? Ik laat je graag zien hoe jij de regie krijgt over jouw toekomst. Maak een afspraak, ik leg het je graag uit."

In 2008 ben ik als startende ondernemer in contact gekomen met Johan Rinzema. Omdat Johan mij sindsdien uitstekend ondersteunt met de boekhouding en de belastingaangiftes kan ik volledige aandacht aan de  business geven. Tot op de dag van vandaag ben ik dan ook nog steeds blij  met zijn ondersteuning. Johan begrijpt de problematiek van een MKB-er, denkt goed mee en innoveert. Ik kan zijn diensten dan ook aanbevelen.Coen van Gestel, eigenaar Technical Experts BV

Netwerk van financiële experts

De partners van OAMKB vormen een landelijke netwerk van financiële experts, die allemaal zelf ook ondernemer zijn. Wij hebben één gezamenlijk doel: ondernemers succesvoller laten zijn door hun administratie slimmer, makkelijker en vooral zinvoller te maken. Dit doen we dus door de administratie te automatiseren, up to date te houden, online beschikbaar te maken, prognoses op te stellen en stuurinformatie te geven. Door ons brede kennis netwerk van accountants, fiscaal juristen, HR adviseurs, controllers, bedrijfskundigen, salarisadministrateurs en marketeers, kunnen wij jou als ondernemer alles bieden wat je maar nodig zou kunnen hebben.